Súgó

Ezen az oldalon megtalálsz minden fontos információt az oldal működésével és a tanfolyamokkal kapcsolatban.

Lépések amelyeket meg kell tenned ha szeretnél online jelentkezni tanfolyamainkra

Jelentkezés csoportos tanfolyamokra

  • regisztrálj be az oldalon
  • e-mail-ben kapni fogsz egy jelszót, azzal a jelszóval és a regisztrációkor megadott felhasználóneveddel lépj be az oldalra
  • töltsd ki az a szintfelmérőt amely az angol nyelvtudásodhoz illik
  • jelentkezz szóbeli szintfelmérőre(ha az oldal tetején látható Skype ikon zöld akkor akár azonnal szóbelizhetsz is, ha nem jelentkezz szóbelire)
  • miután megcsináltad az írásbeli és a szóbeli szintfelmérőt jelentkezhetsz csoportos tanfolyamokra
  • az utolsó lépés, hogy érvényesítsd a jelentkezésedet, hogy befizeted az előleget, ezt megteheted átutalással vagy PayPal rendszeren keresztül, ha nem szeretnél online fizetni az irodánkba is behozhatod személyesen az előleget.

 

Jelentkezés egyéni tanfolyamra

Ha egyéni tanfolyamra szeretnél jelentkezni nagyon egyszerű dolgod van, látogass el a következő oldalra, olvasd el a tudnivalókat és az egyszerű jelentkezési űrlappal add meg hogyan szeretnél tanulni.

 

Ajánlatkérés kihelyezett oktatásra

Amennyiben szeretnél céges nyelvoktatást, a következő oldalon kérhetsz árajánlatot.

Fizetési információk

Amennyiben online jelentkezel csoportos tanfolyamra előleg befizetésével tudod véglegesíteni a jelentkezésedet. Amennyiben a jelentkezéstől számított 5 napon belül nem kerül befizetésre az előleg úgy a jelentkezés érvényét veszti.

 

Fizetési lehetőségek

  • Átutalás – lehetőséged van átutalással rendezni az előleget, ez esetben látogass el az átutalás oldalra és generálj magadnak 1 egyedi azonosítót amivel azonosítani tudjuk majd a befizetésedet, ezt az egyedi azonosítót meg kell adnod az átutalás közleményében.
  • PayPal – lehetőséged van pár kattintással online rendezni az előleget, látogass el a PayPal fizetés oldalra és az ott leírt információk alapján pár perc alatt le is zárhatod a jelentkezést.
  • Személyesen – amennyiben nem szeretnél online illetve átutalással fizetni lehetőséged van rá, hogy személyesen behozd az irodánkba az előleget.

 

 

 

Amennyiben további kérdésed merülne fel, küldd el és személyre szóló választ küldünk neked!

 

captcha
Írd be a kódot: