Köszönöm, hogy a kiválasztó sétám végén “véletlenül” (?) – tudom, hogy nincsenek véletlenek – betévedtem a TOWER-ba

Hosszú idő volt szükséges ahhoz, hogy felismerjem, meg kell tanulnom angolul. Azzal is tisztában voltam, hogy nem lesz olcsó mulatság. Éppen ezért több nyelviskolát látogattam meg, kérdéseket tettem fel a recepción és elkeserítő eredményre jutottam. Már-már feladva minden reményemet az utolsó célpontomhoz közeledtem. Ez volt a Tower Nyelviskola. Mindamellett, hogy a kérdéseimre maradéktalanul kielégítő és pontos válaszokat kaptam és az ár is a legmegfelelőbb volt, olyan kedvességgel viseltetettek irántam, hogy döntöttem. Itt fogok megtanulni angolul. Először 1-2 szuperintenzív kurzusra gondoltam, de a végén 5 kurzust csináltam végig és bátran állítom, hogy nem esek kétségbe, amikor angolul kell megszólalnom. Mindezt úgy, hogy teljesen a nulláról kezdtem 2014 júliusában.
A nyelvtanárok felkészültsége, az Általuk kialakított órák hangulata olyan kellemes légkört eredményezett, hogy teljesen feloldódott mindenki, aki megfordult a csoportokban, pedig voltak csoporttársaim Spanyolországból, Mexikóból is és mindenféle korosztály is, a 7-8 évestől az 40+ -ig. A nyelvtanárok egyértelműek, sokat tudnak, látható és érezhető az, hogy bátorítanak minket. Nem volt senkiben feszültség még hibák esetén sem. A pici matricák, a jó szó és készített sütemények csak a baráti hangulatot erősítették.
Kiváló volt a szervezés, a tankönyvek időben megérkeztek, a hetente íratott tesztek egyértelműek, az órák megszervezése abszolút profizmusról tanúskodik.
Köszönöm, hogy a kiválasztó sétám végén “véletlenül” (?) – tudom, hogy nincsenek véletlenek – betévedtem a TOWER-ba, ott is fogom folytatni. Pedig nehéz tanítvány vagyok …
Köszönöm Nektek, hogy “elbántatok” velem, és hogy Általatok olyanra tudtam szert tenni, amire nem gondoltam, hogy képes vagyok.
Őrizzétek meg a jó hangulatotokat, vigyázzatok egymásra, mert az, hogy Ti, Tanárok kiváló kapcsolatban vavgytok egymással, óhatatlanul átragad a hallgatókra is. :-)
Köszönöm, hogy megtanítottatok angolul!

És Nektek, leendő hallgatóknak üzenem: Ez az lesz, amit kapni szeretnétek, kemény, nagyon nehéz, de ne feledjétek, hogy amit megtanultok, azzal Ti lesztek többek. Azt is tudnotok kell, hogy az órákon a tanítás mellett még mellé kell tenni Nektek, Tenmagatoknak azt a napi 2-3 órát, ami kell a megfelelő eredmény eléréséhez, de higgyétek el, megéri. Ajánlom Nektek a TOWER-t, mert jelenleg Budapesten nincs jobb. Sem árban, sem módszerekben.

Üdvözlettel és mérhetetlen köszönettel:
Csák Bernadett