Én csak abszolút szuperlatívuszokban tudok Rólatok beszélni…

Én csak abszolút szuperlatívuszokban tudok Rólatok beszélni.
Beiratkoztam régen egyszer másik iskolába is, nem tetszett. Nem is jártam végig a tanfolyamot, inkább hagytam elveszni a pénzemet.

Nektek köszönhetően merek megszólalni angolul. Az 5 hetes tanfolyam alatt a hozzáállásomon is tudtatok javítani, mert ha tudom is, hogy esetleg nyelvtanilag nem tökéletes amit mondok, akkor is BESZÉLEK. Egy hete jöttem haza londoni utamról. Ez az út volt az abszolút pozitív visszajelzés számomra, hogy jók vagytok. Nem kellett segítség sem a hotelben, sem a vásárlásoknál, sem az éttermekben, sem a múzeumokban. Zitának, a tanáromnak külön respect érte. Tökéletes a kiejtése, kedves, jól tanít és nagyon lelkes.

Azért tudom bárkinek jó szívvel ajánlani a Tower Nyelviskolát, mert itt valóban az a cél, hogy mindenki megtanuljon angolul, nem csak az emberek pénzét szedik el. Beszédközpontúak az órák, a nyelvtani részek is abszolút érthetőek, mert egyből alkalmazzuk is szóban. Nálatok játékosan lehet tanulni. Iskolásként mindig utáltam a házi feladatokat, de itt még ezek is tetszettek. Öröm volt újra iskolapadban ülni.

Köszönöm Nektek! Még találkozunk!