Bátran merem ajánlani a Tower Nyelviskolát

Felsőfokú angol nyelvvizsgát és nem utolsó sorban nyelvtudást (!) szeretnék elérni. Egy barátom ajánlotta nekem a Tower Nyelviskolát. Én még nem tanultam idegen nyelvet nyelviskolában és a sok iskola közül nem tudtam választani. Ő itt készült fel a felsőfokú nyelvvizsgájára és nagyon meg volt elégedve, hát gondoltam én is teszek egy próbát.

Mikor jelentkeztem, először nem azt a szintet javasolták nekem, amit én szerettem volna, de hamar kiderült, hogy sokat felejtettem és van mit fejlődni. Lassan fél éve járok ide, fél intenzív tanfolyamra, munka után. Úgy érzem, hogy megfontolt, de biztos léptekkel haladok a célom felé és meg lesz a felsőfokú nyelvvizsga. Az órák hangulata nagyon jó, sok az „élet szagú” szituációs feladat, amit nagyon élvezek. A tanárom kedves és segítőkész, még az órán kívül felmerülő kérdéseimre is szívesen válaszol.

Összességében azt tudom mondani, hogy ha majd tőlem is megkérdezi valaki, hogy hol érdemes elkezdeni (újrakezdeni-folytatni) a nyelvtanulást, bátran merem majd ajánlani a Tower Nyelviskolát.