Kedvezmények

Nálunk már óránként 699 Ft/órától tanulhatsz és nem úszod meg kedvezmények nélkül!

  • Diákkedvezmény nappalis diákigazolvánnyal rendelkező hallgatóink 2000 Ft tandíj kedvezményben részesülnek
  • Törzshallgatói kedvezmény amennyiben már legalább 2 tanfolyamon részt vettél nyelviskolánkban, 2000 Ft kedvezményt adunk a tanfolyamok díjából és még az online kedvezményt is igénybe veheted. Így összesen akár 4000 Ft-ot takaríthatsz meg.
  • AKCIÓS kezdési időpontok alkalmanként egy-egy tanfolyamunkat akár 20-30% kedvezménnyel megvásárolhatod, ezért érdemes rendszeresen látogatni oldalunkat. Részleteket a csoportos tanfolyamok menüben vagy a nyitólapon szereplő ajánlatban  találsz.
  • On-line kedvezmény online fizetéssel abban az esetben, ha weboldalunkon jelentkezel az általad választott kurzusra és a 10 000 Ft előleget bankkártyás fizetéssel vagy átutalással kiegyenlíted, 2000 Ft kedvezményben részesülsz. Fontos! A kifizetett összegnek a meghirdetett tanfolyam indulási időpontja előtt 5 nappal meg kell jelennie bankszámlánkon. Csak ebben az esetben vagy jogosult ezen kedvezmény igénybevételére.
  • On-line  kedvezmény nyelviskolában történő fizetéskor gondoltunk azokra is, akik a készpénzben történő fizetést részesítik előnyben. Nekik 1000 Ft kedvezménnyel kedveskedünk, ha az online jelentkezést követően személyesen, nyelviskolánkban fizetik be az előleget legkésőbb tanfolyam kezdés előtt 5 nappal.

 

Amit még tudni érdemes:

Egy jelentkező egy tanfolyamra csak egy kedvezményben részesülhet, kivéve abban az esetben, ha ezt külön feltüntettük.

Csoportos tanfolyamokra történő jelentkezéskor vehetők igénybe, az egyéni tanfolyamokra nem vonatkoznak.

Jelentkezéskor a hallgatónak jeleznie kell, mely kedvezményt kívánja igénybe venni. Utólag módosításra illetve igény bejelentésére nincs mód.

A kedvezményre való jogosultságot legkésőbb a tanfolyam kezdés napján igazolni kell.

Jogosulatlanság esetén hallgató köteles a tanfolyami árlistában szereplő díjat fizetni.